Get Adobe Flash player

Áraink

BLACK BALL MENÜ

A főnök ajánlata
4000 Ft/fő, mely tartalmaz 200 db lőszert! A további vásárlás lőszerenként 10 Ft/db-! Minimum vásárolható mennyiség 100 db!

Helikopteres buli
10000 Ft/fő/két bevetés, összesen kb. 8-10 perc repülés

Középcsomag
6500 Ft/fő, mely tartalmaz 500 db lőszert. A további lőszer 10 Ft/db

Nagy csomag
12000 Ft/fő, amely tartalmaz 1100 db lőszert. A további lőszer 10 Ft/db

Éjszakai móka
5500 Ft/fő/alkalom

Saját cuccot hozol, akkor
2000 Ft/fő/alkalom. A lőszer 8 Ft/db

 A markerek mellé jár a maszk, és egyéb kiegészítők, amik folyamatosan bővülnek. A játék időtartama alatt folyamatosan biztosítjuk a Air-t, lőszerutántöltést, illetve a technikai felügyeletet. A játék időtartalma nincs korlátozva, igény esetén egész nap rendelkezésre állunk, vagy akár komplett hétvége, vagy éjszakai játék is bonyolítható. A pályafoglalást a játék előtt legalább 3 nappal van módunkban elfogadni! Maximum 40 fős csapatok jelentkezését várjuk elérhetőségeink valamelyikén. Lehetőség van profi videóst vagy fényképészt hívni, de ez plusz díjazás fejében. Alap esetben készülnek képek, amit igény esetén rögzítünk DVD-re.

A játékoknál füst és egyéb élményfokozó eszközöket használunk. Saját lőszer használata nem lehetséges, csak az állatunk forgalmazott lőszer használata engedélyezett a pályáinkon. Megmaradt lőszert nem áll módunkban visszavenni!!! Várjuk az Airsoft rajongókat is.

Áraink az áfát nem tartalmazzák

​​​ 

 

 

Bejelentkezés

Ki olvas minket?

Jelenleg 19 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Hírlevél

Feliratkozás

Kérjük, add meg neved, és e-mail címed.

banner